Aankomst: Vertrek: Controleer beschikbaarheid

HomeNieuwsBruidsarrangement

Bruidsarrangement

U kunt trouwen in het Eco-Stadshuys!

U kunt trouwen in het Eco-Stadshuys en er vervolgens een uniek bruiloftsfeest vieren. Daarna kunt u de eerste huwelijksnacht beleven in een van de prachtige gastenkamers. Het Stadshuys kan namelijk als een officiele trouwlocatie functioneren! U kunt een verzoek indienen bij de gemeente Appingedam.

Boek ons betoverende huwelijksarrangement:

Bij aankomst krijgt het bruidspaar koffie met tovergebak. Op de kamer van hun keuze staan dan al een liefdesroos en 2 sprankelende wedding-cocktails voor hen klaar.  's Avonds wordt, in de Salon (of desgewenst in de kamer) het romantische 'WensMenu '1 + 1 = 1' geserveerd. Dit arrangement kost 100 euro. Het sprookje van de allereerste nacht

Voor 50 euro extra krijgt het bruidspaar tevens een fles champagne en een smikkelgarnituur op de kamer. Dit garnituur bestaat uit verschillende wittebroodsweek-hapjes.  De totaalprijs van het huwelijksnacht-arrangement bedraagt in dat geval dus 150 euro.

Uiteraard wordt de prijs van de kamer voor 2 personen, los van het gekozen arrangement,ook in rekening gebracht. Ontbijt op bed is bij de kamerprijs inbegrepen en lekker lang uitslapen is een verworven recht.

Bruiloft high-tea

Als een bruidspaar een high-tea bestelt voor een groepje bruiloftsgasten dan zorgen wij er voor dat er extra hapjes zijn zodat het paar zelf gratis kan meesmullen. Wanneer er kamers zijn gereserveerd voor bruiloftsgasten dan heeft het bruidspaar recht op een gratis fles champagne.